Sportski retrovizor: Košarkaši i košarkašice ponovo sjajni, nogometaši se okupljaju u srijedu

Sportski retrovizor: Košarkaši i košarkašice ponovo sjajni, nogometaši se okupljaju u srijedu

Još jedan odličan vikend selekcija HKK Rama u Ligi mladih KS HB.

U prvoj utakmici naši predkadeti su jos jednom pokazali zašto su među 2 najbolje ekipe u LM HB te zasluženo u jednosmjernoj utakmici svladali svoje vršnjake iz Čitluka rezultatom 82-25.

Vec u drugoj utakmici u kojoj su snage odmjerili juniori, Gosti iz Čitluka su pokazali da su dobra ekipa i u jednoj izjednačenoj utakmici nasa selekcija je ipak uspjela doći do boljeg rezultata  68-62.

Predkadetkinje i kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Rama odigrale su gostujuće utakmice u Tomislavgradu.

U ovom 10. Kolu prvenstva u Ligi mladih KS HB naše kadetkinje su odigrale sjajnu utakmicu i pobijedile sastav Tomislava 55:51.

Naša mlađa selekcija je odigrala također odličnu utakmicu, no domaća ekipa je u ovom susretu na kraju  osvojila bodove  42 : 35.

Iduće kolo igra se u Prozoru, naše  juniorke  i kadetkinje će u subotu, 4. veljače 2017. ugostiti svoje vršnjakinje iz  Brotnja Čitluk.

Najavljeno je okupljanje nogometaša i početak priprema za nastavak prvenstva u 2.nogometnoj ligi Jug. Prozivka za igrače HNK “RAMA“ je u srijedu 1.veljače u 14 sati na Gradskom stadionu u Prozoru.

Proteklog vikenda održan je  Medunarodni turnir Tivat open 2017.na kojemu je nastupilo 12 drzava. Na turniru je nastupio naš stolnoteniski klub koji je u  jakoj konkurenciji stigao do četvrtfinala.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar