TRIDESET POSTO: Herceg digao primanja supruzi i ostalim županijskim inspektorima

TRIDESET POSTO: Herceg digao primanja supruzi i ostalim županijskim inspektorima

Županijski premijer na odlasku Nevenko Herceg donio je odluku da se dodatak na plaću županijskih inspektora podigne sa 20 na 30 posto, što je izazvalo negodovanje nekih ministara, koji su glasovali protiv, saznaje Hercegovina.info iz više izvora.

Plaće inspektora, navodi naš izvor, sada iznose više od tajnika ministarstava, a nije na odmet pripomenuti da je supruga Nevenka Hercega glavna županijska inspektorica.

Pojedini ministri, tvrdi naš izvor, glasovali su protiv, a premijer nije o tome imao ni pozitivno mišljenje ministra financija.

Svemu je, kako saznajemo, prethodilo traženje inspektora, te su zahtjev za povećanjem potpisali svi inspektori, među njima naravno i premijerova supruga, nakon čega je suprug izgurao odluku. O ovome nije bilo govora na jučerašnjoj sjednici Skupštine HNŽ-a, gdje su čelnici Vlade i Skupštine govorili kako je proračun razvojni, i biti će dobar za narod u HNŽ-u.

Međutim, u više navrata smo se uvjerili da proračunska sredstva rijekama teku uvijek u istim pravcima, dok je džep naroda sve plići.

Izvor: hercegovina.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar