TRIK ZA SAVRŠENO ČIŠĆENJE PLOČE ZA KUHANJE: Sve one tvrdoglave mrlje postaju prošlost uz ovaj jeftin kozmetički preparat

TRIK ZA SAVRŠENO ČIŠĆENJE PLOČE ZA KUHANJE: Sve one tvrdoglave mrlje postaju prošlost uz ovaj jeftin kozmetički preparat

Ribate kao ludi, ali zapečenih se mrlja ne možete riješiti? To više ne mora biti problem

Plinske štednjake polako zamjenjuju električne ploče za kuhanje, koje su estetski primamljivije, ali, kako svjedoče njihovi vlasnici, mnogo zeznutije za održavanje. Tijekom kuhanja hrana pada po ploči, a potom se zbog visokih temperatura na njoj zapeče. Nakon toga je teško postići da površina zablista.

No, članica Facebook grupe Cleaning Tips & Tricks podijelila je trik za čišćenje staklenih, keramičkih te indukcijskih ploča za koji tvrdi da je pravo otkriće. Sudeći prema komentarima, ljudi su samo čekali kada će osvanuti ovakav savjet.

Baby ulje radi čuda

Nakon što je izribala svoju električnu ploču, ova žena nije bila zadovoljna bijelim mrljama koje su ostale na površini. Zatim je uzela ulje za bebe i kapnula nekoliko kapi na mrlje, koje su odmah nestale, a njezina ploča za kuhanje zasjala je kao nova, prenosi Mirror.

Ostali članovi grupe bili su oduševljeni otkrićem te su joj zahvalili na savjetu, priznajući kako se sami nikad ne bi sjetili toga, a jedna domaćica dodala je kako ona koristi ulje naranče te da ono ima isti učinak, a pojašnjava kako će bilo koje ulje pomoći i još dati završni sjaj.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar