U petak premijerno izvođenje pjesme BiH za Euroviziju

U petak premijerno izvođenje pjesme BiH za Euroviziju

Ekipa BHRT-a je u u nedjelju, 14. veljače u kasnim poslijepodnevnim satima ušla s opremom u Vijećnicu, gdje će se u petak, 19. veljače premijerno predstaviti Pjesma predstavnica BiH na 61. natjecanju za Pjesmu Eurovizije.

Nakon postavke reportažnih kola, kamera i prateće opreme u Vijećnici, u tijeku su tehničke probe. Sinoć je u Vijećnici snimljen i nastup Marije Šerifović, koja je u Sarajevo doputovala jučer. Kako Marija ima već zakazane obveze za petak, a nikako nije željela propustiti priliku svojim kolegama poželjeti sreću na Eurosongu, njen nastup je snimljen i bit će dio priče koji će publika vidjeti u petak, 19. veljače.

Probama prisustvuje i Almir Ajanović, autor pjesme koja nas ove godine predstavlja na Eurosongu u Stockholmu. Almir je trenutno jedan od najpoznatijih bh autora i kompozitora, s preko 200 pjesama koje je komponirao za renomirane izvođače iz naše zemlje ali i regije.

Sve oko ove pjesme je teklo glatko. Od njenog nastanka, od toga kako su se Dalal i Deen „našli“ u njoj, pa do toga kako su se u cijelu priču uklopili Ana Rucner i Jasmin Fazlić Jala. Prezadovoljan sam, i moram biti emotivan pa reći da sam i sretan, kako pjesma zvuči u finalu. Mislim da će sve generacije pronaći nešto za sebe u njoj, kako u glazbi tako i u poruci koju
šalje.  Pjesmu smo snimili na više jezika, mastering je urađen u Švedskoj preteklih petnaest dana, gdje je sve do zadnjeg tona uklopljeno u savršenu cjelinu, a publika u BiH i Europi će to imati priliku čuti u petak. Zahvaljujem svim medijima na razumijevanju i podršci koju su nam pružili, kao i brojnim prijateljima projekta: Ministarstvu kulture i sporta SŽ, Gradu Sarajevo, APU Network, BBI Real Estate, AzelFrance, Amko komerc, FarmaVita“, rekao je Almir Ajanović.

Da podsjetimo, BH Eurosong show, premijera pjesme koju izvode Dalal & Deen feat. Ana Rucner & Jala, biće emitiran u petak, 19. 2. 2016. u programima  BHRT-a, na portalu www.bhrt.ba, kao i na oficijelnoj stranici natjecanja za pjesmu Eurovizije www.eurovision.tv s početkom u 20.15, priopćio je Tim BH Eurosong.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar