U sjeni korona brojki sve više stiže migranata i rade što hoće u BiH

U sjeni korona brojki sve više stiže migranata i rade što hoće u BiH

Nezadovoljstvo Krajišnika izazvano migrantskom krizom raste iz dana u dan. Nakon ponovnih prosvjeda u naselju Polje kod Velike Kladuše koji su se dogodili u subotu večer, mještani su u poslijepodnevnim satima nedjelje imali sukob s vozačem autobusa koji je prevozio migrante u blizini migrantsko kampa Miral.

Nekoliko mještana je pokušalo riješiti problem verbalno iskazavši želju da se autobus vrati, ali do toga nije došlo i jedan od mještana je razbio staklo na autobusu, nakon čega je vozač udario u parkirano vozilo, prenosi FTV.

Incident se dogodio kod migrantskog naselja Miral, a na mjesto događaja su potom stigli policajci, ali i građani koji su uporni u tome da budu riješeni njihovi problemi sa sve većim prilivom migranata i problemima koje pričinjavaju te su kratko blokirali cestu.

Podsjećamo, jučer je u ovoj općini održan prosvjed građana zbog povećanog broja migranata na području USŽ-a.

Također, podsjećamo i na još jedna nevjerojatan slučaj od prije nekoliko dana gdje su u središtu zbivanja također bili ilegalni migranti ali i domaći žitelji koji im također nelegalno iznajmljuju prostore. Naime, nekolicina nelegalnih migranata otvorila je kafić na terminalu Ilidža, a policija na tom mjestu često intervenira zbog tučnjave.

Kafić je nakon objave ove informacije u medijima zatvoren.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar