Veslački klub Rama aktivno  se priprema za ovogodišnje regate

Veslački klub Rama aktivno  se priprema za ovogodišnje regate

Kao punopravni član Veslačkog saveza Dalmacija, Veslački klub Rama je uspješno započeo ovogodišnju sezonu natjecanja na regatama u Hrvatskoj. Iza naših veslača su već dvije ovogodišnje regate i aktivno se pripremaju za Croatia open 2018. koji se sredinom travnja održava u Zagrebu.

Kako doznajemo u Veslačkom klubu Rama idućeg tjedna veslači Ivana Radić, Jakov Bilić i Ante Novaković odlaze na pripreme u Veslački klub Croatia . VK Croatia je klub Damira, Martina koji je s našim klubom ranije surađivao, te je ovo je prilika da naši veslači steknu nova iskustva.

Što se tiče uvjeta za treninge na Ramskom jezeru oni su odlični, razina jezera je zadovoljavajuća i već radimo treninge na vodi, kazao je trener Filip Šimunović.

Veslački klub Rama trenutno ima 20 veslača u različitim uzrastima te poziva sve zainteresirane da se mogu učlaniti u klub i početi s treninzima.

Naš klub će, prema kalendaru natjecanja, i ove godine biti domaćin 4. Mini kup regate na Ramskom jezeru koja će se održati 25. kolovoza.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar