VIDEO: Tko je tajanstveni ćelavac koji je grlio Luku Modrića nakon pobjede

VIDEO: Tko je tajanstveni ćelavac koji je grlio Luku Modrića nakon pobjede

Nakon velike pobjede protiv Manchester Cityja i plasmana u finale Lige prvaka, nogometaši Reala ‘opalili’ su ludo slavlje u svlačionici, a ponovno je jednu od glavnih riječi i na tom polju vodio Luka Modrić. Hrvatski je reprezentativac u jednom trenutku zagrlio ćelavca u trenirci i vikao – Pintusove metode, Pintusove metode!

Naime, malotko zna da je talijanski kondicijski trener Antonio Pintus (59) također jedan od najzaslužnijih ljudi u stožeru Los Blancosa, a iza njega stoji jedan zanimljiv životopis. Od 1998. godine radio je u Chelseaju, Udineseu, Monacu, Juventusu, West Hamu, Marseilleu, Palermu, Sunderlandu, Interu i Real Madridu.

Na Bernabeu je prvi puta došao u eri Zinedinea Zidanea 2016. godine, da bi potom otišao kod Contea u Inter. Ipak, 2021. se vratio u Real. Slovi kao jedan iznimno strog lik, ali i kao jedan od najboljih u svojem poslu.

U vremenu kada je bio u Chelseaju zvali su ga ‘sadist’, a legendarni Fernando Morientes jednom je za njega rekao – On je kao ujak, drag, ljubazan, ali istovremeno i gad. Imao sam 83 kilograma, ali on me natjerao da u tri tjedna smršavim na 79 kila. Nikada u životu nisam bio gladan kao kad me on trenirao.’

U prvoj epizodi na Bernabeu najviše je volio raditi s Cristianom Ronaldom kojeg je zbog svoje predanosti trenizima znao nazivati i psihopatom, a nakon odlaska Portugalca njegovu je palicu preuzeo Luka Modrić koji je u ovom zanimljivom videu istaknuo činjenicu da je upravo Pintus jedan od najzalužnijih za ovaj uspjeh Reala.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar