VIDEO: Ubijeno najmanje osam osoba u pucnjavi u SAD-u

VIDEO: Ubijeno najmanje osam osoba u pucnjavi u SAD-u

Najmanje je osmero ljudi ubijeno u trima pucnjavama u utorak u salonima za masažu u Atlanti i u obližnjem gradu, izvijestila su američka glasila a da zasad nije utvrđeno jesu li ta tri događaja povezana.

Prva pucnjava u kojoj su četiri osobe ubijene i dvije ranjene, dogodila se u utorak poslijepodne u salonu za masažu pedesetak kilometara od Atlante, najvećeg grada u saveznoj državi Georgiji, na jugoistoku Sjedinjenih Država, rekao je glasnogovornik policije okruga Cherokee, prenosi mreža CNN.

Nedugo zatim, u još dvjema pucnjavama ubijene su četiri osobe u dvama salonima za masažu u Atlanti, priopćila je policija u tome gradu, prenosi ista mreža.

Četiri žrtve drugih dviju pucnjava jesu žene, navodno azijskog podrijetla

Policija Cherokeeja je preko Facebooka pozvala svjedoke da se jave i objavila snimku osumnjičenika u crnom automobilu.

Osumnjičenik, 21-godišnji Robert Aaron Long, uhićen je u utorak navečer oko 240 km južno od Atlante, piše dnevnik Atlanta Journal – Constitution.

“Velika je vjerojatnost” da je isti napadač sudjelovao u svim trima napadima na salone za masažu u Atlanti u kojima je ubio osmero ljudi, rekao je za AFP glasnogovornik policije u tom glavnom gradu Georgije.

“Nakon pregleda videosnimki istražitelji misle da postoji velika vjerojatnost da je naš osumnjičenik napadač iz okruga Cherokeeja koji je u pritvoru”, rekao je taj policijski službenik, misleći pritom na Roberta Aarona Longa.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar