Zbog novog snijega, u ramskim osnovnim školama skraćeni sati

Zbog novog snijega, u ramskim osnovnim školama skraćeni sati

Školarci su danas i u Rami započeli novo polugodište i to sa skraćenim nastavnim satima zbog novog  snijega koji je noćas u Rami napadao u visini do dvadesetak centimetara.

U dogovoru s ravnateljima osnovnih škola s područja općine Prozor-Rama, Uredom za društvene djelatnosti Općine Prozor-Rama te nadležnim ministarstvom, odlučili smo da ćemo danas u svim ramskim osnovnim školama nastavu održati prema skraćenom vremenu nastavnih sati do 30 minuta.“, potvrdio je za Ramski vjesnik ravnatelj OŠ Marka Marulića Prozor Slavko Bilić koji je dodao kako će se u školama najvjerojatnije i sutra nastava održavati prema skraćenom vremenu, a ukoliko snijeg nastavi padati onda postoji mogućnost da će se nastava i odgoditi.

Nastava u Srednjoj školi Prozor odvija se prema uobičajenom planu i programu te nastavni sati nisu skraćeni, doznajemo od djelatnika iste škole.

Svi putevi na području Općine Prozor-Rama  su prohodni. Promet se odvija bez zastoja, ali otežano i usporeno zbog snijega i leda na prometnicama. Iz Općine Prozor-Rama naglašavaju kako su sve zimske službe trenutačno na terenu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing