Zbog zaključene dvojke majka učenika istukla nastavnicu biologije

Zbog zaključene dvojke majka učenika istukla nastavnicu biologije

Skoro pa nesvakidašnji slučaj dogodio se jučer u jednoj osnovnoj školi Srbiji. U novom Beogradu, majka jednog učenika Osnovne škole “Jovan Dučić”, napala je i teško ozlijedila nastavnicu biologije koja tu radi, prenosi beogradski Blic.

Kako se saznaje, majka je došla na otvorena vrata pitajući nastavnicu biologije zbog čega je njezinu sinu zaključena dvojka, a on ima prosjek za trojku. Pritom, nije znala kako se zbraja i ocjena iz prvog polugodišta”, ispričala je za Blic nastavnica u OŠ “Jovan Dučić”, koja je u pratnji ozlijeđene kolegice otišla u bolnicu.

Težak napad Ona tvrdi kako je nastavnica biologije da bi riješila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umjesto rješenja, došlo je do užasnog nasilja. – Govorila joj je užasne stvari “Ne znaš ti kučko tko sam ja, je*** ** ti mater – kazala je šokirana nastavnica.

Potom je zaprijetila kako će ići kod ravnateljice, što je nastavnica biologije i podržala

Međutim, iznenada se vratila, te ju je s vrata počupala za kosu, oborila i udarala glavom o pod. – Nećeš nigdje više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, upamtit ćeš me, ne znaš ti tko sam ja. Pobit ću ti obitelj, vikala je pobješnjela majka. Pošto je bio veliki odmor, pozive u pomoć napadnute nastavnice nitko nije čuo, pa se bijesna majka nastavila iživljavati i govoriti: “Ntiko te ne čuje, ubit ću te.”

Pozvana policija Tek tada se nastavnica uspjela otrgnuti, krenula je do policajca, ali on nije bio tu. Zaposleni su potom pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu.

“Kolegica ima kontuziju grudnog koša, a ozlijeđeni su joj i list na nozi, ruka i ima ogrebotine”, kazala je jedna od nastavnica koja je u pratnji ozlijeđene otišla u bolnicu. Ona navodi kako su svi prestravljeni i zgroženi onim što se dogodilo njihovoj kolegici.

Roditelji djece iz spomenute škole potvrdili su kako znaju tko je žena koja je napala nastavnicu. Kako su dalje naveli roditelji ove škole gdje se odigrao ovaj nemili incident, žena koja je napala nastavnicu biologije je kršna i sportski tip. Odlukom kolektiva O.Š. “Jovan Dučić” danas neće biti nastave u toj školi.

Foto: Ilustracija

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar