• “MOJE BOŽIĆNO PISMO”: “Nada se rađa i Ti si naša nada.”
  • “MOJE BOŽIĆNO PISMO”: “Nada se rađa i Ti si naša nada.”
  • “MOJE BOŽIĆNO PISMO”: “Nada se rađa i Ti si naša nada.”
  • “MOJE BOŽIĆNO PISMO”: “Nada se rađa i Ti si naša nada.”

“MOJE BOŽIĆNO PISMO”: “Nada se rađa i Ti si naša nada.”

Započinjemo s objavom pisama koje smo dobili na temu “Moje božićno pismo”. S obzirom da je natječaj objavljen blizu samog Božića svoje radove možete i dalje slati sve do kraja ove godine na mail: [email protected] ili porukom Facebook stranici.

NATJEČAJ: Moje božićno pismo

Dragi Isuse, moram ti kazati da si ove godine nekako sve oko svoga rođendana dobro organizirao.

Prvo si primakao Svjetsko nogometno prvenstvo svome rođendanu, znajući da ništa naša srca ne razgali kao sportski uspjesi naših reprezentativaca. Bilo je tu nekoliko ludih dana, kada smo puna srca slavili. Pa samo ona utakmica s Brazilom (zažmiri nam na neku blagu psovku). Onda je uslijedilo treće mjesto, doček Vatrenih, a sada ide Božić. U duhu jedinstva i ljubavi i nacionalno sportskog ponosa sada nam stiže i Božić.

Ove godine na božićnom ručku će nas biti dvadeset, stiže sva rodbina iz zemlje i inozemstva i rođaci koje nisam vidio od prije korone. Okuplja se obitelj. U ovoj našoj zemlji je kriza, čini se i trajnog karaktera, no nadu nismo izgubili. Nada se rađa i Ti si naša nada.  Nekako u ovim danima zaboravljamo i u drugi plan stavljamo svu težinu života, našim životima kormilari srce, prepuštamo se emocijama i ljubavi.

Hvala ti Isuse na Božićima, tvojim rođendanima, hvala na svakom novom danu, i vjeri i nadi koju nam podgrijavaš, da mislimo o boljem sutra.

Božići su u našoj Rami ljepši nego igdje u svijetu. Sve je okićeno, osjeti se posebna ljubav koja nas veže. Ove godine sam bio i na svakoj misi zornici i očekujem najradosniji Božić ikad. 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing