Danas počela prodaja ulaznica za Euro 2020.

Danas počela prodaja ulaznica za Euro 2020.

U 14 sati počeo je postupak prijava za kupovinu ulaznica za Europsko prvenstvo. Hrvatski navijači mogu se prijaviti za ulaznice protiv Engleske, Češke, pobjednika play-offa Lige nacija C, ali i za uvjetne ulaznice sve do finala (Ako Hrvatska ne dođe do te faze natjecanja, kupcima će biti vraćen novac).

Hrvatska prvu utakmicu igra 14. lipnja protiv Engleske u Londonu, a sljedeće dvije 19. i 23. lipnja u Glasgowu. Za ulaznice se mogu prijaviti svi stariji od 18 godina (u prijavi mogu navesti i maloljetne osobe), a kako biste ušli u postupak dodjele ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije, potrebno je u svome profilu na UEFA-inom portalu za ulaznice odabrati kako ste navijači Hrvatske, piše index.hr.

Jedna osoba se može prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici te mora navesti osobne podatke za sve osobe. Sve uspješno ispunjene prijave za ulaznice koje su zaključene do 18. prosinca u 14 sati ulaze u postupak dodjeljivanja ulaznica.

Ovo je prvi put da HNS ulaznice prodaje po vjernosti, 25 posto ulaznica ide onima koji su u posljednja tri kvalifikacijska ciklusa kupili najviše ulaznice putem portala za ulaznice Hrvatskog nogometnog saveza. To je 3500 ulaznica za London i 2000 za Glasgow, a preostalih 75 posto ide u ždrijeb.

Ždrijeb će biti održan krajem siječnja 2020. godine. Za svaku utakmicu i svaku kategoriju ulaznica bit će održan zaseban ždrijeb – stoga vaša prijava za ulaznice može biti potpuno uspješna (dodijeljene su vam ulaznice za sve utakmice za koje ste se prijavili), djelomično uspješna (dodijeljene su vam ulaznice za neke od utakmica za koje ste se prijavili), ili neuspješna (nisu vam dodijeljene ulaznice).

Navijačima su dostupne tri kategorije ulaznica. Prva kategorija odnosi se na ulaznice za sjedala koja se nalaze prema središtu glavnih tribina, druga kategorija odnosi se na ulaznice za sjedala koja se uglavnom nalaze u kutovima stadiona, dok se treća kategorija odnosi na sjedala iza golova.

Cijena prve kategorije je 185 eura, druge 125, a treće 50 eura. Najjeftinije ulaznice za osminu finala su 50 eura, za četvrtfinale 75 eura, polufinale 195, a za finale 295 eura.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar