• Izabrano novo vodstvo Ramske zajednice – uz obećanje oživljenja rada i veza sa starim zavičajem
  • Izabrano novo vodstvo Ramske zajednice – uz obećanje oživljenja rada i veza sa starim zavičajem
  • Izabrano novo vodstvo Ramske zajednice – uz obećanje oživljenja rada i veza sa starim zavičajem

Izabrano novo vodstvo Ramske zajednice – uz obećanje oživljenja rada i veza sa starim zavičajem

Novim izborom članova Upravnog odbora Ramske zajednice Zagreb završen je period u kojemu je funkciju predsjednika obnašao Šimun Babić, period u kojemu Ramska zajednica ni izbliza nije ponovila uspješan rad, odličnu suradnju sa starim zavičajem kakvu je imala u periodu kada je predsjednik Upravnog odbora bio Branislav Brizar

RZ1 RZ3

Na izvanrednom izbornom Saboru Ramske zajednice održanom u srijedu 15. lipnja u Zagrebu, izabrano je novo vodstvo ove udruge. Kako je dosadašnjem vodstvu sa Šimunom Babićem na čelu istekao mandat, na skupu koji je održan u dvorani Hrvatskog slova izabrani su novi članovi Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Suda časti kao i 32 nova člana Sabora. Za novog predsjednika Ramske zajednice jednoglasno je potvrđen prof. Šimun Penava, povjesničar. Na tom izboru čestitali su mu svi prisutni, a on se obvezao da će oživiti rad i doprinijeti povezivanju iseljenih sa starim zavičajem. Za novu predsjednicu Sabora potvrđena je Željka Maroslavac.

Upravni odbor tako čine: Šimun Penava, predsjednik, Vlado Kuraja, zamjenik, članovi Stipo Rotim, Matej Škarica i Ivo Brajko. U Nadzorni odbora izabrani su: Augustin Meštrović, predsjednik, Marko Grbeš i Tomo Jelić. Sud časti sačinjavaju: don Pavao Crnjac, predsjednik te članovi don Ante Rotim i fra Jure Šarčević.

RZ2

Novim izborom članova Upravnog odbora Ramske zajednice Zagreb završen je period u kojemu je funkciju predsjednika obnašao Šimun Babić, period u kojemu Ramska zajednica ni izbliza nije ponovila uspješan rad, odličnu suradnju sa starim zavičajem kakvu je imala u periodu kada je predsjednik Upravnog odbora bio Branislav Brizar.

Fotografije preuzete sa http://www.ramska-zajednica.hr/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing