Luka Modrić u suzama nakon Cipra

Luka Modrić u suzama nakon Cipra

Hrvatska je u subotu teškom mukom uspjela stići do vrijdne pobjede na Rujevici protiv Cipra (1:0) u drugoj utakmici kvalifikacija za SP 2022. godine, a jedini strijelac na susretu bio je Mario Pašalić.

Osim pobjede Vatrenih valja izdvojiti i jedan veliki rekord kapetana Luke Modrića koji je nakon 90 odigranih minuta u Rijeci postao igrač s najviše nastupa za reprezentaciju Hrvatske, njih 135 i tako s trona ‘srušio‘ Darija Srnu.

U 15 godina Modrić je promijenio je šest izbornika, nastupio je na šest velikih natjecanja, osvojo svjetsko srebro, nagradu za najboljeg igrača SP-a, te nagrade FIFA-e, UEFA-e i Zlatnu loptu France Footballa za najboljeg nogometaša.

Nakon završetka utakmice na Rujevici ostali reprezentativci i članovi stručnog stožera Vatrenih priredili su kapetanu malo iznenađenje. Naime, svi zajedno su pogledali kratak video prilog u kojem je sažeta karijera kapetana u najdražem dresu, a nakon toga uslijedio je ‘standing ovation‘.

Kapetana su u tom trenutku shrvale emocije te je u konačnici i zaplakao. Posljednji put kada smo vidjeli ovakvog Luku bilo je to nakon poraza u finalu Svjetskog prvenstva. Ipak, ovog puta to su bile suze radosnice, a kako to obično i biva u ovakvim prigodama, stigla je i torta.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar