• Prekrasna Božićna priča iz Mostara
  • Prekrasna Božićna priča iz Mostara

Prekrasna Božićna priča iz Mostara

Bez obzira na to što mislili o postojanju Djeda Božićnjaka/Mraza posve vam je jasno da je on neizostavan dio dječjeg odrastanja, posebno u najljepše doba godine, u vrijeme darivanja. Stoga ne čudi kako milijuni djece diljem svijeta pišu pisma Djedu Mrazu, s nadom da će im simpatično mitološko biće duge brade i u crvenoj odori ispuniti želje.

Nekome se želja, uz (malu) pomoć roditelja i ispuni, ali da želju ispunjava netko posve nepoznat, to se već rjeđe događa. Ali, istinita priča koju donosimo, dokaz je da Djed Mraz postoji, živi u ljudima i samo čeka trenutak da se pokaže, preko darova, naravno.

Naš čitatelj, naime, napisao nam je sljedeće: – Moj sin je pisao pismo Djedu Mrazu, stavili smo markicu adresu i to ubacili u sandučić u pošti. Čovjek koji sortira poštu je našao to pismo i otvorio jer je bilo naslovljeno na Djeda Mraza i Sjeverni pol. On, njegova žena i kolege iz Hrvatske pošte Mostar su se organizirali kupili mom dječaku paketić Lego kockice koje je želio za poklon. Sve je to donio na naša vrata obučen kao Djed Mraz. Njegovo ime je Dalibor Mikulić. Želio bi da im se zahvalim i evo da podijelite to jer je za nas ovo prava Božićna bajka, a ljudi trebaju znati da nije sve crno i da dobro u ljudima još uvijek postoji!

/Izvor: Bljesak.info/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar