Razbojništvo u Mostaru uz prijetnju pištoljem

Razbojništvo u Mostaru uz prijetnju pištoljem

Policijska uprava Mostar je u subotu u 18:45 sati obaviještena kako je došlo do razbojništva u poslovnici ‘Lutrije BiH’ koja se nalazi u Ulici Osmana Ose Grebe.

Ova informacija je za Hercegovina.info potvrđena iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije, te se navodi kako je uposlenica I.B. (1961.) prijavila kako je jedna muška maskirana osoba uz prijetnju upotrebe pištolja otuđila novac.

Nakon otuđenja novca, lopov se udaljio s mjesta događaja, a odmah potom su obaviještene sve policijeske patrole. Službenici policije poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se počinitelj otkrio.

Podsjetit ćemo kako je u posljednje vrijeme na području Mostara izvršen veći broj razbojništava. Prije nekoliko noći uhićene su dvije muške osobe koje se mogu dovesti u vezu sa nekoliko razbojništava.

Riječ je o osobama E.M. (1991.) iz Mostara i A.D. (1997.) iz Cazina. Oni su uhićeni nakon razbojništva u trgovinu u prigradskom naselju Potoci. Osim razbojništva po Mostaru, ista su u proteklih 10-tak dana izvršena u Čapljini, Čitluku, te u Gabeli gdje je opljačkan trgovac devizama iz Metkovića. Pojedini mediji su naveli kako je u tom razbojništvu otuđeno oko 150 000 KM.

Inače, u proteklih 24 sata osim ovog razbojništva zabilježena su dva kaznena djela ‘Krađa’, jedno kazneno djelo ‘Nasilje u obitelji’, t ejoš dva kaznena djela koja su svrstana pod ‘Ostalo’.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar