Objavljena snimka pljačke u Njemačkoj

Objavljena snimka pljačke u Njemačkoj

Pljačkaši su imali baterijske lampe i sjekire. Na snimkama sa sigurnosnih kamera, koje su radile iako je nestala struja, vidi se kako jedan od lopova razbija sjekirom staklo vitrine i uzima nakit iz njega.

Njemačka policija objavila je snimku pljačke Zelene riznice Muzeja u Drezdenu, u kojoj su u ponedjeljak ukradene neprocjenjive zbirke nakita. Pljačkaši su imali baterijske lampe i sjekire.

Na snimkama sa sigurnosnih kamera, koje su radile iako je nestala struja, vidi se kako jedan od lopova razbija sjekirom staklo vitrine i uzima nakit iz njega. Snimci sigurnosnih kamera pokazuju dvojicu muškaraca kako kroz prozor s rešetkama upadaju u Zelenu riznicu u baroknoj rezidencijalnoj palaći u Drezdenu. Zatim se vidi kako razbijaju staklenu vitrinu i iz nje uzimaju tri kolekcije ili pojedinačne komade, prenosi N1.

Njemačka policija potvrdila je u ponedjeljak da je opljačkana Zelena riznica Muzeja u Drezdenu i precizirala da su lopovi ukrali tri zbirke nakita neprocjenjive vrijednosti s početka 18. stoljeća izrađene od dijamanata, rubina i smaragda.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar