CRNOJA: “Podnio sam ostavku, ne želim biti uteg ovoj Vladi”

CRNOJA: “Podnio sam ostavku, ne želim biti uteg ovoj Vladi”

“U protekla dva dana sve smo razglabali, predočio sam dokumente pravnim ekspertima koji su zaključili da nema krivice koja mi se stavlja na teret. Podnio sam ostavku jer ne želim biti uteg ovoj Vladi. Premijeru sam dao ostavku”, kazao je Mijo Crnoja.

Ministar branitelja Mijo Crnoja podnio je ostavku samo šest dana nakon što je izabran na tu funkciju.  Dogodilo se to poslije dva dana rasprava, koje uključuju i sinoćnji maratonski sastanak premijera Oreškovića, potpredsjednika Vlade Karamarka i Petrova s Crnojom. Optužbe da je više puta prijavljivan za fizičko nasilje i da je bio prijavljen na lažnoj adresi, zapečatile su mu ministarsku funkciju. Crnoja će u povijest ući kao ministar s najkraćim stažem u Banskim dvorima, piše net.hr.

“U protekla dva dana sve smo razglabali, predočio sam dokumente pravnim ekspertima koji su zaključili da nema krivice koja mi se stavlja na teret. Podnio sam ostavku jer ne želim biti uteg ovoj Vladi. Premijeru sam dao ostavku”, kazao je Crnoja.

“Pozdravljam sve hrvatske branitelje”, dodao je.

Novinarima se obratio premijer Tihomir Orešković.

“On je čovjek koji se borio za ovu zemlju i zavrijedio je malo pažnje, pa smo prodiskutirali dokumente koje je dao. On je dao ostavku i ja sam je prihvatio. Zahvaljujem se gospodinu Crnoji jer je branio ovu zemlju i svim braniteljima koji su je oslobodili. Ovo je meni prevažno ministarstvo. Zahvaljujem mu se i želim mu sve najbolje”, kazao je Orešković.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar