Josipa Rimac ostala bez luksuznog stana u Zagrebu u vlasništvu tvrtke Graditelj svratišta

Josipa Rimac ostala bez luksuznog stana u Zagrebu u vlasništvu tvrtke Graditelj svratišta

Josipa Rimac živjela je u luksuznom stanu na zagrebačkim Mlinovima, a Ministarstvo uprave plaćalo joj je najam. Nakon uhićenja i razrješenja ostala je bez stana u vlasništvu tvrtke Graditelj svratišta. – piše 24sata.hr

Naime, za potrebe boravka u Zagrebu, sad već bivša državna tajnica nije uzela maleni državni stan već je živjela u više od 70 kvadrata u luksuznom aparthotelu u elitnom zagrebačkom kvartu Mlinovi. Iz Ministarstva uprave su nam odgovorili da su joj plaćali mjesečni najam u iznosu od 4026 kuna. Sad joj više ne plaćaju ništa. Ostala je bez luksuznog zagrebačkog krova nad glavom.

– Ugovor o najmu stana Ministarstvo uprave otkazalo je naon razrješenja dužnosti državne tajnice – kazali su nam iz ministarstva.

Pred zgradom na Mlinovima bio je parkiran onaj Audi Q5 u kojem je našla bubu za prisluškivanje i koji je bio predmet pretresa, o čemu svjedoče naljepnice na stražnjem braniku. Osim toga, i njen suprug Danijel nam je potvrdio da je tu živjela tijekom tjedna, dok bi vikende provodila u Kninu. Inače, zgrada u kojoj se nalaze luksuzni stanovi u vlasništvu je tvrtke Graditelj svratišta koja je gradila velebnu crkvu u Kninu, kao i spomenik Hrvatske pobjede u centru grada.

Ranije smo pokušali doznati koja je cijena njihovih stanova. Predstavili smo se kao zainteresirana stranka koja želi unajmiti jedan apartman na određeni rok. Kad smo rekli što trebamo, spojili su nas s voditeljem.

– Sve je zauzeto sada, ugovori su važeći još bar godinu dana. A u najavi je i da će ugovori biti produženi. Ovisi i hoće li gospoda iz kineske ambasade još ostajati – kazali su nam iz Graditelja svratišta.

A kolika je cijena najma takvog apartmana, pitali smo. Na stranicama tvrtke navodi se kako iznajmljuju tri luksuzna stana u Mlinovima, od čega dva imaju po 75 kvadrata, a treći je penthouse veličine 123 četvorna metra.

– Ovisi. Ovi manji su 600 eura, 620 eura. A i ovisi jesu li s inventarom ili bez njega. Ovi veći koštaju više – rekli su nam iz Graditelja svratišta, tvrtke koja je inače u Kninu gradila i čuvenu novu crkvu, ali i spomenik Hrvatske pobjede u centru.

/Izvor: 24sata.hr/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar