Na humanitarnom koncertu za  Jadranku pjevat će  i Marko Bošnjak

Na humanitarnom koncertu za Jadranku pjevat će i Marko Bošnjak

Marko Bošnjak iz Prozora sudjelovat će na humanitarnom koncertu za Jadranku Stojaković.

U ponedjeljak, 22. veljače u kulturnom centru Banski dvor u Banja Luci održat će se humanitarni koncert za poznatu kantautorku Jadranku Stojaković.

Sudionici koncerta su Željko Joksimović, Haris Džinović, Jelena Tomašević, Romana, Iva Ćurić, Marko Bošnjak, Maja Tatić i Zdenka Kovačiček.

“Jadranka je svima jako draga osoba i nije bio teško organizirati jedan ovakav koncert, jer svi koji su pozvani, znajući o kome se radi, pomjerili su svoje obveze za neki drugi termin kako bi mogli sudjelovati na ovom koncertu”, rekao je za Klix.ba Zoran Đurić, organizator koncerta.

Marko nam je rekao da je jako sretan što je pozvan da nastupi na ovom koncertu, te je dodao da se uvijek rado odaziva i sudjeluje na humanitarnim događajima kada je god to u mogućnosti.

Podsjećamo da je mali Marko izvedbom Jadrankine pjesme “Što te nema”oduševio i rasplakao žiri i publiku u Pinkovim zvezdicama.

Jadranka Stojaković, koja živi u Banjoj Luci, već duže vrijeme boluje od multiple skleroze i novac koji bude prikupljen na ovom koncertu biće korišten u svrhu njenog liječenja.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar